ağlayan adam fethullah gülen ve nur cemaati ve dershaneler

Bir demagoji ustası olarak kendilerini (fettullah gülen) tebrik ederek başlamak istiyorum söze bu maharetinden ötürü. Kendisine "feto" diyerek hitap etmeyi isterdim fakat bunu yakışıkalmayacağını, yaşça büyük birine bu şekilde hitap edilmemesi gerekiğini düşündüğüm için çok muhterem az gülen kendilerine "fetullah hoca efendi" diye hitap etmeyi uygun gördüm.

Allahın izniyle yazımı okumak kısmet olursa kendisi için herhangi bir yerimden uydurduğum "ağlayan adam" mahlasını beğenip beğenmediğini sormakta isterim bu yazı vesilesiyle.

Gelelim konumuza; "dershaneler gerçeği" diye çığırtkanlık yapanlarının niyetinin ne olduğunu(?) sormak istiyorum sorulamayan sorularda kendilerine (fetullah hoca efendi).

Ayrıca Amerikanya'da havalar nasıl onuda sormak isterim  (fetullah hoca efendi). İsrail'le aranız iyidir inşallah (fetullah hoca efendi).

Yıllardır emekçi halkı ve çocuklarını üniversiteyi kazandıracağım diye iç ettiği paraları yerken boğazına takılan bir şey var mı diye de sormak istiyorum. Öyleyse gelip vurayım sırtına (fetullah hoca efendi). Sen memleket için mühim bir şahsiyetsin.

Ayrıca dershanelerinde üniversiteye hazırlanan kız arkadaşlarımızdan başı kapalı olanlara ayrı acık olanlara ayrı muamele yapmasının nedenini de sormak istiyorum  (fetullah hoca efendi)

Yeşil sermayedar grupların ülke ekonomisinden aldıkları pay arttıkça seslerinin yükselmesi sürecini yaşıyoruz 10-15 yıldır. Türkiye ulusal (klasik) burjuvazisinin tüm engelleme çabalarına rağmen ülkenin ekonomisinde ki payı her geçen gün artmakta yeşil sermayenin. Bu pay artışının en önemli kanallarından biride malumunuz dershaneler. Özelikle akp iktidarının iktidarda bulunduğu sürece eğitimin devlet eliyle verilen bir gereklilik olmaktan çıkıp özel sermaye vasıtasıyla verilen bir hizmet haline gelmiş olması fazlaca mutlu ve zengin etti bu sermaye grubu.

(fetullah hoca efendi) nin malum Amerikanya' da yaşıyor olması seve seve Amerikanya ve doğal olarak İsrail hükumetiyle  iyi ilişkiler içerisinde olmasını gerektiriyor. Bu gerekliliğin farkında olan Amerikanya ve İsrail seve seve açıklama yapmak zorunda bıraktı  (fetullah hoca efendi) yi.

"Mavi Marmara bir hataydı dedi izin alınmalıydı" dedi. Tabi bu deyiş sözde israil karşıtı wan münitçi BOP eş başkanı neye baktığı belli olmayan sözde başbakan Tayip efendiyi kızdırdı. Böylece (fetullah hoca efendi)'nin tayfası  birden celallendi. "Tayip efendi tayip efendi" dedi kendi kendine "ne oluyoruz hooop", "biz getirdik seni iktidara ne ayak?"

Tayip efendi lafın altında kalır mı? Almış gemi azıya vur allah vur. Kral çıplak diyen yok. Köprünün altından çok sular aktı üstelik Tayip efendi eski Tayip efendi değil artık. O bir dünya lideri (idi) Gezi de kestan pardon karizmayı çizdirene kadar.
Bu çizilişi gören (fetullah hoca efendi) ve tayfası dahada yüksek sesle çığırır oldu şimdi.
Cemaat ile Tayip efendinin (G.. K...) müritleri başladılar kavgaya.
Bakalım gördüğüm bu rüyanın 2. perdesinde neler olacak.


(fetullah hoca efendi) den yukarıda sorduğumuz soruları cevaplamasını bi zahmet rica ediyorum.

Ağlayan adamların kavgasında önümüzdeki maçlara bakacağız artık.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dünya Nereye Gidiyor

Göbek mi atalım?